OneQ

OneQ

OneQ GasbarbecuesOneQ is veruit de gemakkelijkste en meest flexibele inbouwbarbecue die op de markt is. Alle modules hebben dezelfde grootte, zodat u dezelfde opening in uw keukenblad of tuintafel kunt gebruiken voor meerdere doeleinden.

Buiten koken is populairder dan ooit. Naast de traditionele barbecues en smokers zien we meer mensen die een complete buitenkeuken bouwen of kopen.

De standaardmodules zijn ideaal om in te bouwen in een keukenblad of tuintafel. U maakt gewoon een uitsparing (volgens onze inbouwhandleiding) en dan kunt u elke functie in die opening plaatsen: een gasbarbecue, een houtskoolbarbecue, een wijnkoeler, een gootsteen met kraan, een snijplank of zelfs een kleine kamado grill.

En het unieke van oneQ is dat de modules uitwisselbaar zijn, dus als u bijvoorbeeld de betonnen tafel met drie openingen hebt, kunt u die de ene dag gebruiken met drie wijnkoelers en een andere keer met drie barbecues voor een feestje. En wanneer u vervolgens gewoon de platte tafel nodig hebt, legt u simpelweg een paar snijplanken in de openingen.