Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/7/3/keukenvoorbuiten.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/7/3/keukenvoorbuiten.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/7/3/keukenvoorbuiten.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Grill Dome - Keuken voor buiten

Grill Dome

Home Merken Grill Dome

Dit uit Amerika afkomstige product is een houtskool gestookte barbecue en wordt vervaardigd van een door Grill Dome zelf ontwikkelde keramiek. De keramiek (Teparex) kan hogere temperaturen verdragen dan de gangbare keramiek. De metalen onderdelen zijn van hoogwaardig RVS.

Deze barbecue is leverbaar in drie maten en drie kleuren waardoor hij perfect in te passen is in uw keuken voor buiten op maat.

Grill Dome bewijst dat design, functionaliteit en kwaliteit samen kunnen gaan zonder dat er wordt ingeleverd op een van de kenmerken van deze prachtige barbecue.