Broil King

Home Merken Broil King

Broil King Buitenkeukens 

Broil King BuitenkeukensBroil King is een barbecuemerk uit Canada. De buitenkeukens van Briol King zijn gericht op 3 dingen: prestatie, duurzaamheid en een geweldige smaak! De buitenkeukens van Broil King zijn duurzaam, omdat alleen de beste materialen worden gebruikt.

Broil King is een merk uit Noord-Amerika. Alle materialen van de barbecues, komen zoveel mogelijk uit de regio. De fabrieken van Broil King staan in Huntington Indiana, Dickson Tennessee en Waterloo Ontario. De familie achter het succesvolle barbecuemerk is toegewijd aan het maken van hoogwaardige barbecues!

Barbecue van Broil King

Broil King is al ruim 30 jaar populair in Noord-Amerika en Canada. De professionele barbecues zorgen voor gebruikersgemak en een heerlijke smaak van het eten.

De temperatuur van de barbecues is gemakkelijk te regelen. De barbecues hebben een zink gecoate stalen kap, waardoor de barbecues lang meegaan. Deze stalen kap, zorgt er ook voor dat de temperatuur op peil blijft. De buitenkeukens met een barbecue van Broil King, kunnen daardoor een temperatuur van wel 315 graden bereiken. Het eten is op te warmen op stevige en onderhoudsvriendelijke roestvrij stalen grillrekken. Omdat Broil King alleen de beste materialen gebruikt, zijn alle barbecues uitermate stevig.

Een buitenkeuken met een Broil King barbecue, is een buitenkeuken met een barbecue van top kwaliteit!