Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/7/3/keukenvoorbuiten.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/7/3/keukenvoorbuiten.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/7/3/keukenvoorbuiten.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Onderhoud - Keuken voor buiten

Onderhoud

Onderhoud van Buitenkeukens

Je geniet levenslang van een buitenkeuken, door zo nu en dan eens aandacht te besteden aan het onderhoud. Dit onderhoud kost een kleine moeite en houdt je buitenkeuken als nieuw!

Betonnen buitenkeuken onderhouden

De buitenkeukens van beton zijn onderhoudsvriendelijk. Graag geven we een aantal tips om deze buitenkeuken in optimale staat te houden.

Je kunt de keuken onbehandeld laten, maar dan trekken er snel vlekken in en gaat het blad leven. Deze vlekken trekken snel weer weg. Sommige mensen vinden een onbehandelde buitenkeuken prachtig, andere houden hier minder van. We kunnen moeiteloos voorkomen dat het keukenblad gaat leven en dat er vlekken intrekken. Hiervoor gebruiken we een wax, speciaal voor beton, terrazzo en natuursteen. Deze wax trekt diep in het keukenblad en sluit de toplaag van de buitenkeuken af. Het blad zal vrijwel geen vuil meer absorberen. Door deze wax 1 tot 2 keer per jaar aan te brengen, blijft de keuken als nieuw! Het aanbrengen van deze wax is kinderlijk eenvoudig.

Natuurlijk knoei je wel eens op het keukenblad. Deze zuren kunnen het blad aantasten. Daarom raden we aan om het keukenblad meteen schoon te vegen.

Terrazzo buitenkeuken onderhouden

Een terrazzo keukenblad is geslepen en gepolijst. De dichtheid van het oppervlakte is daarmee vergroot, waardoor er minder makkelijk vuil in het blad terecht komt.

We behandelen een terrazzo blad, door een beschermlaag aan te brengen met dezelfde wax, als waarmee we een betonnen keuken behandelen. Deze wax zorgt er bij een terrazzo blad ook nog eens voor, dat de kleur van het blad mooier wordt.

Wanneer de keuken een paar jaar buiten staat, kan de kleur van het terrazzo blad minder mooi worden. Dit lossen we gemakkelijk op, door het blad opnieuw te polijsten en te behandelen. Je neemt contact met ons op en wij zorgen ervoor dat de keuken er weer als nieuw uitziet! Zo heb je een buitenkeuken die levenslang meegaat en zijn prachtige uitstraling behoudt.

Vragen over onderhoud

Heb jij meer vragen over het onderhouden van een buitenkeuken. Neem dan contact met ons op. We geven graag alle informatie!