Buitenkeuken op Maat

Home Buitenkeuken op Maat

Buitenkeuken op Maat

Buitenkeuken op MaatBuitenkeuken op maat laten maken? We zijn hier helemaal in gespecialiseerd en maken prachtige buitenkeukens op maat. Sterker nog, bijna alle keukens die we maken is maatwerk. Buitenkeukens op maat zijn populair, omdat deze helemaal naar wens worden samengesteld.

Je kiest bijvoorbeeld zelf de gewenste afmeting, de gewenste materialen en kleuren. Daarbij denken we samen over de ideale buitenkeuken.

Maatwerk buitenkeukens

Maatwerk is populair, omdat buitenkeukens helemaal naar wens worden samengesteld. Je kiest bijvoorbeeld zelf de gewenste afmetingen, de gewenste materialen en de opbouw van de keuken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een buitenkeuken die perfect in een bepaalde hoek van uw tuin past, of een buitenkeuken die perfect onder een overkapping past.

Buitenkeuken op Maat

Materialen

De materialen van de buitenkeuken zijn zelf te bepalen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een betonnen, een stalen of een houten buitenkeuken op maat. Deze materialen zorgen allemaal voor een andere uitstraling. Graag denken we mee over een mooie uitstraling en de materialen die daarbij passen. We zijn ook goed op de hoogte van de nieuwste trends. Het is op dit momenteel populair om voor een stalen onderstel te kiezen. Dit geeft namelijk een mooie industriële uitstraling.

Bent u meer opzoek naar een warme en natuurlijke uitstraling? Uiteraard hebben we ook daar een passende oplossing voor. Dan maken we een buitenkeuken met een houten onderstel. Hierbij kunnen we verschillende soorten hout verwerken in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan eikenhout, douglas of red cedar. Laat u liever een buitenkeuken op maat maken met een robuuste uitstraling? Dan combineren we bijvoorbeeld een betonnen onderstel met een bepaalde houtsoort.

Samenstelling

Je nieuwe buitenkeuken is samen te stellen op allerlei manieren. Naast de afmetingen, materialen en kleuren zijn alle opties toe te voegen. We kunnen bijvoorbeeld legplanken in de keuken maken. Maar we kunnen er ook deuren en laders in verwerken.

Qua sanitair is er ook van alles mogelijk. We maken veel buitenkeukens met een betonnen of roestvrij stalen spoelbak. Dit biedt veel gemak en maakt de keuken helemaal af.

Het keukenblad is ook zelf samen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een keukenblad in verschillende kleuren of geslepen beton met maasgrind. Het is ook mogelijk om een buitenkeuken op maat te leveren met een terrazzo keukenblad. Dit keukenblad kan in verschillende kleuren worden opgeleverd. Met verschillende kleuren natuursteenkorrels maken we geweldige kleurcombinaties.

Buitenkeuken op maat bestellen?

Je nieuwe buitenkeuken op maat bestellen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen gaan we nadenken over de afmetingen, de uitstraling, de materialen en de samenstelling. Bel nu: 06 26 350 412.